Opprett konto Glemt passord?

Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

#GETINSHAPE

- Kjøp C9/F15 - Få med shaker og vareprøver

- Kjøp to stk Forever Ultra Sjokolade/vanilje - Få med shaker og vareprøver

#VÅRYR! GRATIS FRAKT OVER 1000,-

____________________________________________________________________

Velkommen!

Jeg heter Jorid Kvam og er selvstendig forhandler av Forever Living. Her får du informasjon om produktene, og kan bestille dem direkte fra meg. Du kan også få mer informasjon om hvordan du selv kan bli forhandler.

Det har gitt meg veldig mye: bedre økonomi, bedre helse, nettverk og ikke minst personlig utvikling, sammen med fantastiske kollegaer. Ønsker du å jobbe med meg, ta kontakt :)

Når du handler av meg får du, i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dager Fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige! :-)

Her i min nettbutikk handler du enkelt dine Forever-produkter når det passer deg.

Med vennlig hilsen

Jorid Kjølsvik Kvam

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer av høg kvalitet gir produkter av høg kvalitet. Julio forteller om Forevers Aloe vera og plantasje.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sunn – mamma, pappa, 2 barn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det uforskammet bra. De utstråler en følelse av å være på rett plass til riktig tid. De ser lykkelige og utrulig sunne ut. Lurer på hva det kommer av?

Fitness – the movie

Her treffer vi det framgangsrike paret som kan leve livet akkurat som de selve vil – og gjør det. Begge er utrulig fitness-interesserte, og ikke bare med tanke på trening: de ønsker også å spise riktig og prioriterer å ta hand om seg selv. Så bra at de har så gode produkter tilgjengelige…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I denne filmen følger vi to herlige twenty-somethings i deres hverdag. Kanskje er de venner, kanskje noe mer – vi overlater tolkningen til seerne… Helt klart er det iallfall at de velger sine daglige produkter med omhug.